BLOG

Bitransfer'in Diğerlerinden Farkı ne?

27 Mar 2024 • 448 Görüntüleme

Mart 2016’dan bugüne mükemmel bir yolculuğun içerisindeyiz. İnsan işini severek yapınca hiç bitmesin istiyor. Daha önce bizimle seyahat ettiyseniz bunun zaten farkına varmışsınızdır. Belki de bizimle tanışmak için doğru zamanı bekliyorsunuz. Biz de sabırsızlanıyoruz! İster daha önce bizimle seyahat etmiş olun ister olmayın; kendimizi size daha yakından tanıtmak istiyoruz. Çünkü sizin ulaşımınızı sağlayacak şirketi tanımak hakkınız.

Özel Şoförünüz Varmış Gibi Bir Deneyim

Evet yaptığımız tam olarak bu! Size, kendinizi özel hissettirmeyi seviyoruz. 12 ilde, yüzlerce güzergâhta 7 gün 24 saat hizmet veriyoruz. Bakmayın “güzergâh” dediğimize; sizi nereye gitmek isterseniz oraya, profesyonel şoförlerimiz aracalığıyla, güvenli ve konforlu bir şekilde bırakıyoruz. Yolculuğunuz sırasında sizi memnun etmek görevimiz. Ücretsiz internet bağlantısı, rahat koltuklar, gazete, su servisi hatta bebeğiniz varsa onun için ücretsiz bebek koltuğu… Siz yolculuğunuz süresince keyfinize bakın, amacımız sadece bu!

İşimiz; Planlı Transfer Hizmeti

Planlı transfer hizmeti de ne ola?” diye merak edebilirsiniz. Hemen anlatalım. Bitransfer ile yolculuk yapmak istediğinizde, yolculuktan 24 saat önce rezervasyon yapıyorsunuz. Zamanınızın değerli olduğunu biliyoruz ve tam da bu nedenle size gideceğiniz noktaya zamanında ulaştırmak için planlı bir şekilde çalışıyoruz. Sizinle buluşmadan önce yol durumuna bakıyor ve gerekirse sizi arayıp alternatif yollar sunuyor ya da daha erken buluşmayı öneriyoruz. Yani Bitransfer ile “Acaba trafik olacak mı? Acaba yetişebilecek miyim?” gibi soruları hayatınızdan çıkarıyoruz. Vip transfer hizmetinin şansa bırakılamayacağını düşünüyoruz. Aldığımız geri dönüşler doğrultusunda en doğrusunu yaptığımızı da biliyoruz. Rica ederiz, lafı bile olmaz. Ne de olsa bu sizin olduğu kadar bizim de yolculuğumuz!

Çözüm Üretmeyi Seviyoruz

Yolculuğa sadece, sizi araçta misafir ettiğimiz zaman dilimi olarak bakmıyoruz. Yukarıda yol durumunu kontrol etmek ile ilgili verdiğimiz detay da bunun kanıtı. Ayrıca havalimanından evinize transfer hizmeti almak istediğiniz durumlarda, verdiğiniz uçuş numarasını takip ediyoruz; uçağınız rötar yaparsa siz gelene kadar bekliyoruz ve bunun için ek ücret talep etmiyoruz. Çünkü profesyonellik ve lüks transfer hizmeti bunu gerektir. Üstelik rezervasyon bilgisinin üzerinde bulunan son saate kadar yolculuğunuzu erteleyebiliyor ya da ücretsiz iptal edebiliyorsunuz.

Sizi olduğu kadar sizin sevdiklerinizi de düşünmek bizim görevimiz. Zamanınız yoksa dilerseniz sevdiklerinizi havalimanından almak için karşılamaya biz gidiyoruz.

Başarımızın En Önemli Noktası: Profesyonellik

İşimizi severek yapıyoruz orası ayrı ama sunduğumuz profesyonel hizmet, gönüllerde yerimiz olmasının en büyük nedenlerinden biri. Bitransfer olarak, profesyonelliğimizi kanıtlayan pek çok belgeye sahibiz. Dilerseniz belgelerimiz hakkındaki detaylara Bitransfer’deki Transfer Hizmeti Neden ve Nasıl Profesyonel? yazımızdan ulaşabilirsiniz. Sunduğumuz kişiselleştirilmiş yolculuk neden bu kadar kalitelinin cevabı bu ama ayrıca Türkiye’de hizmet veren ilk planlı yolculuk şirketi olmamızın yani deneyimimizin de payı büyük. Ek olarak; turizm ekonomisine ve tedarikçilerimize de katkı sağladığımız için çok mutluyuz. Teşekkürler Vip Transfer sevenler, teşekkürler misafirlerimiz!

ABONE LİSTEMİZE KATILIN

Tüm indirim ve kampanyalardan anında haberdar olun.