BLOG

Ramazan Bayramı'nda Gidilebilecek Tatil Noktaları

28 Mar 2024 • 482 Görüntüleme

ramazan bayramında nereye gidilir

Ramazan Bayramı’nda Gidilebilecek Tatil Noktaları

Yaşamak için çalışılması gerektiği bir gerçek ama sadece evden işe, işten eve gidip gelmek ya da sadece arkadaşlarla buluşup çay-kahve içmek de hayatın tadını alma konusunda epey kısıtlayıcı; bunu kabul edelim. İşte, tam da bu nedenle çoğu insan gibi siz de gezip görmek istiyorsunuz. Hakkınız! Yıllık izinlerin yanı sıra tatiller de bu amacınızı gerçekleştirebilmeniz için en ideal zamanlar. Tabii ki söylememize gerek bile yok ama program yapabilmeniz için tatil günlerini bilmek şart. Peki, 2024’de Ramazan Bayramı ne zaman? Bu yıl, Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba, 11 Nisan Perşembe ve 12 Nisan Cuma gününe denk geliyor. Resmi tatilin ilan edilmesiyle 9 günlük bir tatil planı yapabilirsiniz. Peki, Ramazan Bayramı tatilinde gidilebilecek yerler nereleri olabilir? Eğer yıllık izninizle bayram tatilini birleştirmek gibi bir planınız yoksa Türkiye içerisinde ya da yakın olan ülkelerde tatil yapabilirsiniz demektir. Şimdi, bayram için tatil önerilerini sıralamaya başlayalım.

Turkuaz Denizi Tatmak İsteyenlere: Kaş

Son yıllarda oldukça popüler bir tatil noktası olan Kaş, buna rağmen doğallığından ödün vermemesiyle meşhur. Antalya’nın incilerinden olan Kaş, muhteşem denizi ve dalış gibi yapabileceğiniz aktiviteleri sayesinde kısa olsa bile unutulmaz bir tatil yapmanızı sağlayabilir.

Doğa ile Buluşmak İsteyen Kamp Sevdalılarına: Olimpos

olimpos gezilecek yerler

“Şehir hayatından yoruldum, yapacağım tatilde doğa ile kucaklaşmak istiyorum. Tatilde nereye gitsem?” diyorsanız cevap kesinlikle Olimpos! Yeşil ve maviyi buluşturan Olimpos’ta dilerseniz ağaç evlerde kalabilir dilerseniz de kamp yapabilirsiniz. Yani Olimpos, uygun fiyatlı tatil yapmak isteyenler için güzel bir alternatif.

Daha Eğlenceli Bir Rota Arayanlara: Bodrum

Uğruna şarkılar yazılan bir nokta Bodrum ve tabii ki tatil denilince akla gelen ilk noktalardan biri. Bu nedenle “Türkiye’de tatile nereye gidilir?” sorusunun da cevapları arasında. Kendinizi bambaşka bir gezegende gibi hissetmenizi sağlayacak Bodrum, denizle eğlenceli bir şekilde buluşmanızı sağlayacak tatil merkezlerinden.

Yeşille Buluşmak İsteyenlere: Trabzon

Elbette tatilde sadece denizle buluşmalısınız diye bir şey yok. Amacınız yaylalarda gezip yeşilin bin bir tonuyla buluşmak da olabilir. “Sakin bir tatil için nereye gidilir?” diye soranların içerisinde siz de varsanız Trabzon değerlendirebileceğiniz bol oksijenli bir seçenek.

Yurt Dışında Eğlenceli Bir Deniz Tatili İsteyenlere: Karadağ

karadağ gezilecek yerler

Eğer tatilinizi yurt dışında değerlendirmek istiyorsanız uçak biletinizi hemen alın, Karadağ sizi bekliyor! Yaz tatili için en iyi vizesiz seçeneklerden biri olan Karadağ’ın şirin sokaklarının yanı sıra muhteşem manzarası ve dillere destan eğlence hayatı da güzel bir tatil geçirmeniz için yeterli sebepler.

Hem Tarihi Hem Yazı Buluşturan Yurt Dışı Rotası: Yunanistan

Schengen vizeniz varsa düşünmeyin bile, hemen komşu Yunanistan’a biletinizi alın. Bir gününüzü Atina’da tarihi bir yolculuk için ayırabilir, tatilinizin iki gününü de Yunan adalarında değerlendirebilirsiniz.

Biz bayramda gidilebilecek yerleri sıraladık, siz planınızı yapın. Havalimanına nasıl ulaşacağınızı ise düşünmeyin çünkü transfer hizmeti için biz buradayız! Sizi evinizden alıp havalimanına kadar götürebiliriz. Eğer dönüşte de sizi evinize ulaştırmamızı isterseniz bitransfer.com’a girip rezervasyonunuzu yaptırmanız yeterli! Ne de olsa 3 günlük tatiliniz var, gidişte de dönüşte de boş taksi bulmak, bavula yer açmak gibi sorunlarla karşılaşmanızı istemeyiz.

Bu arada eğer tatilinizi yurt içinde değerlendirmek isterseniz önerdiğimiz noktalarda da sizinle olduğumuzu hatırlatalım. Lüks transfer hizmetimiz ile size kendinizi özel hissettirmek ve konforlu bir yolculuk sunmak, Türkiye’nin ilk planlı transfer şirketi olarak, tatilde de bizden sorulur! Rica ederiz, şimdiden iyi tatiller!

ABONE LİSTEMİZE KATILIN

Tüm indirim ve kampanyalardan anında haberdar olun.