BLOG

Bitransfer'deki Transfer Hizmeti Neden Ve Nasıl Profesyonel?

28 Mar 2024 • 1281 Görüntüleme

profesyonel hizmet bitranfer

Eğer havalimanına gidiyorsanız yolculuk, elinizde bavulunuzla evden dışarı çıktığınızda başlar. Herkes, hiçbir sorun yaşamadan keyifli ve konforlu bir yolculuk geçirmek ister. Gerçi havalimanına değil de bir adresten başka bir adrese gitmek istiyorsanız da bu durum geçerli. Yolculuk, yolculuktur neticede. Siz de bizim gibi düşünüyorsanız doğru yerdesiniz. Çünkü Bitransfer olarak bizim görevimiz size konforlu, hatta biraz abartarak söylersek hiç bitmesini istemeyeceğiniz bir yolculuk sunmak.

VIP transfer hizmeti “Bu saate boş taksi var mı, araç kiralasam bir sorun yaşar mıyım, toplu taşımayla gitsem nelerle karşılaşırım?” tarzı soruları süper güç sahibi bir kahraman gibi yok edebiliyor. Bu nedenle ona karşı koymak imkansız oluyor. “İyi de bu güç nereden geliyor?” diye sorarsanız Bitransfer olarak cevabımız tabii ki belli; profesyonellik! Peki, Bitransfer’in transfer hizmeti neden ve nasıl bu kadar profesyonel?

Bu Sadece Sizin Değil, Bizim de Yolculuğumuz

profesyonel yolculuk

Birlikte gerçekleştirdiğimiz yolculuklara, kişisel yolculuğumuz gibi özen gösteriyoruz. Örneğin, havalimanı transferlerinde bize daha önceden verdiğiniz uçuş numarasını takipte oluyoruz. Uçağın, sizden kaynaklı olmayan bir sebeple erken gelmesi ya da rötar yapması gibi durumlarda şoförünüz sizi havalimanında bekliyor. Üstelik bunun için ek bir ücret de talep etmiyoruz. Aramızda birkaç saatin lafı olmaz. Çünkü kişiselleştirilmiş yolculuk bunu gerektirir.

Konfor Bizim İkinci Adımız

konforlu yolculuk

İşte, tam da bu nedenle Bitransfer’i kullandıktan sonra hayatınızın aşkını bulmuş gibi oluyorsunuz. İsterseniz evinizin önünden, isterseniz iş yerinizden ya da verdiğiniz herhangi bir adresten sizi alıp gideceğiniz yere ulaşana kadar keyifli bir transfer hizmeti sunmak için buradayız. Klima, gazete, ücretsiz bebek koltuğu, su ikramı, bulutların üzerindeymiş gibi hissettiren rahat koltuklar… Bunlar bir yolculukta önemli olan şeyler. Üstelik Bitransfer’de istediğiniz aracı da seçmeniz mümkün. Transfer aracınızı kişi ve bavul sayınıza göre seçebilirsiniz. Kendimize “Konfor Bitransfer’le yollarda!” demek istedik şu anda.

Hizmet Kalitemiz İçin Bakınız: Sahip Olduğumuz Belgeler

bitranfer hizmet kalitesi

Evet, hizmet kalitemiz tescilli ve bu da profesyonelliğimizi bir kez daha kanıtlıyor. Bitransfer hangi belgelere sahip diye merak ediyorsanız, şimdi art arda sıralıyoruz.

Ulaştırma Bakanlığı tarafından düzenlenen otomobille tarifesiz yolcu taşıma imkanı veren A1 Yetki Belgesi ve otobüsle yolcu taşıma imkanı veren D2 Yetki Belgesi olmadan yollara düşmüyoruz. Bu hem bizim hem de sizin için gerekli. Neden mi? İşte bu yüzden.

TÜRSAB A Sınıfı Seyahat Acente Belgesi sayesinde, uzun yolculuklara çıkabiliyor ve tatilinizin ilk adımını birlikte atabiliyoruz. Bu belge de Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bize veriliyor.

Bizi az çok biliyorsunuz zaten, uluslararası kalite standartlarına uyuyoruz. ISO 9001 ve ISO 14001 belgeleri de uluslararası standartlara uygun bir şekilde hizmet verdiğimizin kanıtı.

Bir İş Sağlığı ve Güvenliği standardı olan, ISO 9001 ve ISO 14001’den sonra en çok kabul gören belgelerden OHSAS 18001 de pek değerli belgelerimiz arasında. Ayrıca Türk Standartlar Enstitüsü tarafından verilen Hizmet Belgesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi C Yetki Belgesi sayesinde konforlu ve kaliteli hizmetimizi yerel olarak da vurgulayabiliyoruz.

İyi hizmet veren şoförler, birbirinden rahat araçlarla yolculuk yapmaya hazırsanız biz de hazırız. Bitransfer için en az 24 saat önceden yapılmış bir rezervasyon yeter!

ABONE LİSTEMİZE KATILIN

Tüm indirim ve kampanyalardan anında haberdar olun.